despre

Salut,

Sunt arhitect cu drept de semnătură și lucrez în biroul meu de proiectare din 2006.

După o expriență de peste 15 ani în proiectarea și autorizarea construcțiilor am decis să dezvolt niște servicii complementare proiectării prin care să pot sprijini investitorul să se raporteze corect la a construi sau la construcții, prin armonizarea dorințelor și nevoilor lui cu resursele pe care le are și cu legislația în vigoare.

Am pornit cu gândul de a oferi clienţilor sprijin atât prin consultanţa sau sfaturile oferite (de la caz la caz) cât și prin preluarea activităţilor legate de birocraţia necesară în procesul de construire.

Însoțim investitorul de la primii pași ce trebuie făcuți pentru începerea procesului de construire până la intabularea construcției. Venim atât în sprijinul direct al investitorilor cât și al proiectanților care consideră că serviciile noastre ar putea fi utile clienților lor.

Livia Aruncutean

Valorile noastre

Integritatea: Nu suntem dispuși să facem compromisuri la a rămâne integri în ceea ce facem, chiar dacă suntem nevoiți uneori să parcurgem un proces mai lung sau mai costisitor în aparență.

Transparența: Nu suntem dispuși să facem compromisuri la a comunica transparent în relații, chiar dacă suntem nevoiți să pierdem colaboratori sau clienți.

Proactivitatea: Nu suntem dispusi să facem compromisuri la a fi proactivi în modul nostru de acțiune (rezolvăm probleme înainte să apară), chiar dacă suntem nevoiți să ne pierdem din câștig sau relații.