servicii

Dacă te gândești sau ai început să construiești / să renovezi o construcție, te putem sprijini în proces.

Te consiliem în procesul de construire sau renovare a unei construcții pentru a depăși problemele ce pot apărea pe parcurs.

Te informăm și te asistăm ca să poți lua deciziile optime în toate fazele.

La nevoie, putem facilita realizarea diverselor studii de amplasament (studiu topografic, studiu geologic, expertize tehnice la construcții existente) de către specialiștii cu care colaborăm.

Putem să obținem pentru tine actele de care ai nevoie în toate fazele din procesul de construire sau renovare a unei construcții. Dacă ai de obținut acte de carte funciară, certificat de urbanism, avize / acorduri, autorizație de construire, autorizație de desființare, proces verbal de finalizare a lucrărilor, atestat de edificare a construcției sau alte acte ce sunt necesare pe tot parcursul de realizare și utilizare a unei construcții, nu ezita să ne contactezi. De asemenea te putem ajuta și cu anunțurile de începere și finalizarea a lucrurilor care trebuie transmise la primărie și la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Dacă aveți nevoie de servicii de proiectare, putem să ne implicăm în realizarea proiectului de arhitectură în măsura timpului disponibil sau vă putem pune în legătură cu alți colegi cu care colaborăm.

    Faza în care sunteți în proces:

    Tipurile de servicii de care aveți nevoie:

    Dacă este nevoie, încarcă documente(extras de carte funciară, certificat de urbanism, etc.):

    Am citit și accept termeni şi condiţii.